Instructor | Jiannis Papageorgopoulos

ΚΟΥΛΤΟΥΡΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΤΡΟΦΙΜΩΝ ΕΠΙΠΕΔΟ #1 - draft

  • Τι είναι;
  • Γιατί απαιτείται να υπάρχει;
  • Τι περιλαμβάνει, σχέδιο δράσης
9m
3
2

PR_10/01 Food safety policy

  • Purpose This Procedure describes the way in which the food safety policy of the company is drafted, updated and communicated.The purpose of this procedure is to specify the intentions and directions of the company on food safety and quality, as formally expressed by top management
0m
1
0

ΕΙΣΑΓΩΓΗ ΣΤΟ HACCP - ΕΠΙΠΕΔΟ 1

  • Τι είναι; ​
  • Κίνδυνοι​
  • Κατηγορίες κινδύνων​
40m
1
7

ΑΛΛΕΡΓΙΟΓΟΝΑ - ΕΠΙΠΕΔΟ 1

  • ι είναι;
  • Ποια είναι στην Ευρωπαϊκή Ένωση;
  • Ποια είναι στις ΗΠΑ;
40m
0
8

PEST CONTROL-ΜΥΟΚΤΟΝΙΑ-ΑΠΕΝΤΟΜΩΣΗ - ΕΠΙΠΕΔΟ 1

  • Τι είναι;
  • Τι περιλαμβάνει;
  • Γιατί είναι σημαντική;
40m
1
5

FOOD DEFENSE- ΑΜΥΝΑ ΤΡΟΦΙΜΩΝ - ΕΠΙΠΕΔΟ 1

  • Τι είναι;
  • Βασική διαφορά μεταξύ Food Safety-Food Defense
  • Γιατί είναι σημαντικό;
40m
1
14

ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑ - ΕΠΙΠΕΔΟ 1

  • Τι είναι καθαριότητα-απολύμανση;
  • Γιατί είναι απαραίτητη;
  • Τι περιλαμβάνει;
20m
1
8

ΥΓΙΕΙΝΗ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ - ΕΠΙΠΕΔΟ 1

  • Τι είναι; ​
  • Γιατί είναι απαραίτητη;​
  • Τι περιλαμβάνει;​
30m
1
11