Beginner

ΥΓΙΕΙΝΗ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ - ΕΠΙΠΕΔΟ 1

Overview
Curriculum
Reviews

Βασική θεματολογία εκπαίδευσης

  • Τι είναι
  • Γιατί είναι απαραίτητη;
  • Τι περιλαμβάνει;
  • Πως επιμολύνονται τα τρόφιμα από το προσωπικό;
  • Πλύσιμο χεριών
  • Χρήση γαντιών
  • Βασικοί κανόνες υγιεινής στους χώρους παραγωγής
  • Τι κάνουμε:

                           α) Πριν την ανάληψη εργασίας;

                           β) στο διάλειμμα 

                           γ) κατά τη διάρκεια εργασίας;

                           δ) στο τέλος της εργασίας;  

Curriculum

  • 1 Section
  • 10 Lessons
  • 1 Quiz
  • 30m Duration
Expand All
ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΥΛΙΚΟ
10 Lessons1 Quiz
  1. Υγιεινή προσωπικού
  2. Επιμόλυνση τροφίμων από το προσωπικό
  3. Επιμόλυνση από το σώμα
  4. Επιμόλυνση από την ενδυμασία
  5. Επιμόλυνση από κακές πρακτικές
  6. Κανόνες Υγιεινής & Συμπεριφοράς προσωπικού
  7. Η σωστή σειρά με την οποία φοράμε την προστατευτική μας ενδυμασία
  8. Κανόνες Υγιεινής & Συμπεριφοράς προσωπικού - Κατά τη διάρκεια διαλείμματος
  9. Πλύσιμο-απολύμανση χεριών
  10. Γάντια-χρήση
  11. ΥΓΙΕΙΝΗ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ
0 out of 5

0 user ratings

Deleting Course Review

Are you sure? You can't restore this back

Course Access

This course is password protected. To access it please enter your password below:

Related Courses

ΕΙΣΑΓΩΓΗ ΣΤΟ HACCP - ΕΠΙΠΕΔΟ 1

  • Τι είναι; ​
  • Κίνδυνοι​
  • Κατηγορίες κινδύνων​
40m
0
1
6

ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑ - ΕΠΙΠΕΔΟ 1

  • Τι είναι καθαριότητα-απολύμανση;
  • Γιατί είναι απαραίτητη;
  • Τι περιλαμβάνει;
20m
0
1
7